2018 pt 1

I vanlig ordning känns det som att det senaste året varade i både typ tio sekunder och en halv evighet, men nu är i alla fall ännu ett (bok)år till ända! Jag gick in i 2018 med förhoppningen om att jag skulle både läsa mer och framförallt blogga mer regelbundet, det gick väl sådär får man säga? Känner verkligen hur mitt läsande går upp och ner hela tiden, ena sekunden har jag noll längtan efter att läsa medans nästa sekund är ca allt jag vill att dyka ner i en riktigt bra bok och glömma allt annat. Men så är det förmodligen för er också ibland tror jag? Oavsett så tycker jag ju fortfarande massor om att både läsa och blogga, men jag får helt enkelt låta mitt intresse styra hur mycket det blir.

Hursomhelst, så läste jag i slutändan 44 böcker under 2018, dvs en bok mer än året innan så det är väl ok antar jag? Det blev 13 685 sidor(en minskning med ca 1000 sidor), vilket innebär att jag läste ca 1140 sidor i månaden. Det får jag nog ändå vara ganska nöjd med tror jag. Och som vanligt – tack till ER som kikar in här. Som gillar och kommenterar. Kram till er. Här kommer en första liten sammanfattning av året, precis som vanligt:

 

 

någon höjdpunkt för bloggen under året: att folk fortfarande inte gett upp hoppet om den här bloggen haha? Nej men helt ärligt att det trots ganska dålig uppdatering från min sida fortsatt vara folk som går in här och läser, det är jag glad över. Och så är det himla kul att det är ganska många nya som hittat mig på Instagram under året!

den författare som jag läst mest av: hmm, det måste nog vara Maja Lunde(superbra!) som jag läst två böcker av. För annars har jag nog inte läst mer än en bok av någon författare i år, vilket är rätt ovanligt faktiskt.

 

bra författare som jag upptäckt: Caroline Ringskog Ferrada-Noli, Maja Lunde och Yrsa Walldén är tre jag verkligen är glad över att jag läst av.

några böcker jag verkligen gillade: Blixtra, spraka, blända!, Binas historia, Rich boy, Marina Bellezza, Just nu är jag här och Rosenregimen

 

några omslag jag gillade extra mycket: Jaga vatten, Flickvänsmaterial, Hata Gustavsberg och Blå

Annonser

2 reaktioner till “2018 pt 1

  1. Min läsning går också så mycket i vågor – ibland gör jag lista upp och lista ner på böcker jag skulle vilja läsa precis just då och så läser jag kanske plötsligt ut tre böcker på raken men sedan kan det gå typ flera månader innan jag avslutar något? Men äh, livet mäts ju som tur inte i lästa böcker och händer ju så mycket däremellan, så mig gör det ingenting ändå :) Men så skönt att intresset ändå kommer tillbaka varje gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s