2017 – del 1

Då har 2017 swishat förbi. Helt galet. Mitt bokår 2017 var väl inte det bästa, med tanke på att jag knappt hunnit läsa något känns det som, men i slutändan blev det i alla fall en del böcker. Närmare bestämt 43 stycken och 14 688 sidor totalt. Vilket blir ungefär 1224 sidor i månaden! Fast, såklart hoppas jag på att kunna läsa mer under 2018, men vi får se! Jag SKA i alla fall blogga mer regelbundet igen, för det är ju trots allt kul, även om inspirationen sviktar ibland. Ni kanske har några önskemål inför 2018? Något speciellt ni vill läsa om? Någon speciell bok ni tycker att jag ska läsa? Det är alltid roligt med lite tips! Och till sist, tack till er som fortfarande kikar in här! Utan er är det här ju ingenting. Här kommer en liten första sammanfattning av året.

 

 

någon höjdpunkt för bloggen under året: mitt bloggår har väl varit sådär, så känner inte att jag har någon superstor höjdpunkt under året…men är väldigt glad för att jag fortsatt haft så många besökare trots min halvkassa aktivitet och att det fortfarande är folk som gillar, kommenterar etc. Men Instagram kanske kan vara en höjdpunkt i och för sig, för där (@ wherethebookslive) har jag varit mer aktiv än innan, och har nu passerat 200 följare – kul!

den författare som jag läst mest av: det måste vara Gillian Flynn, för hon är nog den enda jag läst mer än en bok av! Annars har jag varit duktig på att läsa nya författare och *variera* författare mer.

bra författare som jag upptäckt: Gillian Flynn (hehe), Hanya Yanagihara och Silvia Avallone till exempel. Det känns som att jag läst mer ”vuxna” författare jämfört med innan faktiskt.

några böcker jag verkligen gillade: Ett litet liv(!), Stanna, Flickorna, Barnet i mossen och Stål.

Processed with VSCO with c1 preset

några omslag jag gillade extra mycket:En gud i spillror, Flickorna, Allt som blir kvar, Stål och Saker ingen ser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s