After. När vi föll

Handling 

Tessa har allt att förlora. Hardin har inget att förlora … utom henne. Efter en kaotisk början på förhållandet var de på väg att få saker och ting att fungera. Tessa visste att Hardin kunde vara elak och hans humörsvängningar plågade henne, men hon ville ändå tro på deras relation och på Hardin.

Men är han verkligen den djupa, omtänksamme kille Tessa föll så hårt för? Eller var allt ett spel och han egentligen någon annan? Hon önskar att hon kunde lämna honom. Men det är inte så lätt.

Hardin vet att han gjorde ett misstag, kanske det största. Han kommer inte att ge upp så lätt. Men kan han förändras? Kommer han att förändras – för kärleken?


Kommentar

Nu efteråt får jag faktiskt säga att boken nog överträffade mina förväntningar. Efter att ha läst bok nr 2 för ett tag sedan, som jag tyckte kändes lite tjatig, trodde jag att denna nog skulle vara ungefär likadan – men det var den inte! Eller den var i alla fall inte lika långrandig som den tidigare boken. Jag tyckte att historien var lite mer händelserik den här gången och det skedde ganska mycket som jag inte alls hade förväntat mig att det skulle ske. Men å andra sidan var boken också nästan 900 sidor lång och efter ett tag kändes det lite jobbigt att läsa om samma sak så länge…

Relationen mellan Tessa och Hardin fortfarande ganska lik hur den var tidigare, och ibland blev jag lite trött på det, men det kändes i alla fall som att författaren försökte utveckla deras personligheter lite mer än tidigare. Hursomhelst slutade den himla dramatiskt och jag tror att jag kommer se till att läsa nästa del också!

Annonser

2 reaktioner till “After. När vi föll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s