Vi är alla helt utom oss

Handling 

Som barn pratade Rosemary oavbrutet. Så mycket att hennes pappa bad henne börja i historiens mitt varje gång hon ville berätta något. Nu har Rosemary börjat på universitetet och hon pratar inte längre oavbrutet. Minst av allt pratar hon om sin familj.

Hon växte upp med två syskon: Lowell och Fern. Båda djupt älskade och båda numera försvunna ur hennes liv. Någonting hände som lämnade familjen i spillror. Sedan dess är Lowell på flykt, deras en gång så levnadsglada mamma är en skugga av sitt forna jag och deras pappa likaså. Och Fern, Rosemarys älskade syster, vad hände med henne? Ingen av dem hade kunnat föreställa sig hur Ferns öde skulle påverka dem. Då, nu och för alltid.


Kommentar

Jag tyckte om boken jättemycket. Själva tonen kändes både sorgsen och komisk, vilket jag tyckte gjorde den speciell och ännu bättre. Det var en ganska fantastisk och annorlunda historia och även komponenterna i den, men det gjorde å andra sidan att den inte liknade många andra böcker jag läst. Dessutom tyckte jag om språket, och själva sättet historien berättades på. Det gjorde att den aldrig slutade vara intressant och jag ville fortsätta få veta mer hela tiden. Därmed rekommenderar jag helt klart den till er, och den kan säkert passa bra att läsa i solstolen nu när det börjar bli varmare!

Annonser

4 thoughts on “Vi är alla helt utom oss

  1. Jag har tänkt läsa den här så länge, men det har aldrig blivit av. Dags att ta tag i den snart! Sorgset/komiskt i solstolen låter som något att se fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s