Svart som ebenholts

Tack så mycket Rabén & Sjögren för den spännande boken!

Handling 

Eleverna på teaterhögskolan är mitt uppe i repetitionerna av en modern version av Snövit och Lumikki Andersson har fått huvudrollen. Lumikki och skådelspelaren som spelar jägaren verkar ha en alldeles särskild kemi – är Lumikki på väg att bli kär för första gången? Premiären närmar sig och rätt som det är börjar Lumikki få meddelanden från en hemlig beundrare, men den spännande flirten utvecklas snart till en farlig besatthet. Beundraren hotar med att förvandla premiären till ett blodbad om inte Lumikki lyder honom. Lumikki gör allt för att avslöja stalkerns identitet och under sökandet hamnar hon öga mot öga med hemligheter från sitt förflutna. Hemligheter svarta som ebenholts.

29690811_O_1

Kommentar

Svart som ebenholts var en bra bok. Den var genast lika spännande och mystiskt som de tidigare böckerna varit och man drogs direkt in i handlingen. Men jag tyckte samtidigt att det kändes som att det hände mindre saker i den här boken, och att denna kändes betydligt kortare på något sätt. Den var fortfarande intressant och bra men jag kunde känna att allt gick så fort fram hela tiden och helt plötsligt fick man veta tvisten som man väntat på under boken. Så om jag hade fått ändra något hade det varit att den här boken skulle varit lite länge och mer utvecklad, så att man hade kommit mer djupare in i historien. Det hade alltså gärna fått varit mer invecklat och händelserikt.

Men det ändrar fortfarande inte det faktum att det trots allt var en riktigt bra bok. Och det här har varit en riktigt bra serie. Den har ständigt varit mystiskt, spännande och dramatisk. Och även om det är inte var det allra bästa avslutet jag hade kunnat tänka mig på den här serien så tycker jag att den här boken var läsvärd, och jag kan glatt rekommendera den till er!

Annonser

2 thoughts on “Svart som ebenholts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s