Den blomstertid nu kommer

Handling 

Fred såg hur hastighetsmätaren närmade sig hundra. Han blev ännu räddare än förut. Plötsligt ville han hem. Hem till farsan och lillasyster. Till det tråkiga köket i det tråkiga huset, bara en trappa upp. På Mossen. Ganska tråkigt. Fattigt. Det var det som hade varit grejen. Att få pengar.

Äntligen få pengar. 

Det skulle bli så mycket pengar.

Sa Tarzan. Att det skulle bli.

Tänk om Fred hade sagt nej till alla planer. Tänk om Fred hade stannat kvar i aulan och fortsatt sjunga Den blomstertid. Då skulle allt vara bra nu. 

Inte roligt men bra. Lugnt.

  
Kommentar 

Man kastades direkt in i spänningen när man började läsa boken, och den slutade sen heller aldrig att vara spännande. Den kretsade i princip bara kring ett brott som Fred var en del av och hur han sedan handskas med att ha varit delaktig efteråt. Trots att det kanske inte låter jätteinspirerande så var det faktiskt en bra story. Den kändes lite tråkig stundtals men annars var den ändå lagom spännande och det hände hela tiden nya saker. Det enda jag störde mig på lite var väl att den kunde bli lite tjatig emellanåt, som att Den blomstertid nu kommer var tvunget att tvingas in i boken i slutet på flera kapitel. I början var det okej men efter hand kändes det mest drygt. Men som sagt så var det i övrigt en bra bok som passar bra om man vill läsa något spännande!

Annonser

3 thoughts on “Den blomstertid nu kommer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s