En skärva av själen

Handling 

Muriels lillebror Ben är allvarligt sjuk. Familjen har flyttat till en by i Frankrike, där Ben behandlas på Kliniken. Mellan syskonen löper starka band, så starka att Muriel kan gå in i Bens medvetande och hjälpa honom när det är som värst.

I byn träffar Muriel Luc, en övergiven trashank som blir hennes första kärlek. För Lucs skull blir Muriel en annan, Julia, som har röd spets-bh och alltid bär hans guldkedja kring handleden. Kärleken är kittlande och farlig. Men Luc bär på en hemlighet som håller på att knäcka honom.

De behöver varandra, men på olika villkor. Demoner och ljus kämpar om utrymme, tills ingen återvändo finns. I hopp om att hjälpa sin lillebror, dras Muriel ner i det svarta.

  
Kommentar

Det här var en lättläst och bra bok! Det jag gillade med den var att den kändes både som en ”normal” kärlekshistoria på ett sätt och som någon slags magisk bok på ett annat. Det var alltså en bra blandning mellan lite olika saker i den. Det var dock lite tråkigt tyckte jag att det mer magiska inte kom fram förrän i slutet av boken och att det var då det blev lite mer drama, för annars under bokens gång så låg mest det magiska i bakgrunden någonstans och man fick aldrig riktigt grepp om det. Men det som hände i slutet var i alla fall spännande och lite mer dramatiskt än övriga delar av boken, och dessutom hände det något precis i slutet som jag blev ganska förvånad över. Så nu får jag väl ta och läsa de kommande delarna också i den här serien, dock har jag inte så bra koll på när de kommer ut tyvärr…

Annonser

2 thoughts on “En skärva av själen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s