Tusen och en chans

Handling

Femtonåriga Zoe har en fruktansvärd hemlighet som hon inte kan berätta för någon. Men så hör hon talas om en dödsdömd fånge i Texas. Han måste veta allt om hemligheter, lögner och skuld. Och mord.

Med brustet hjärta och vass penna börjar Zoe skriva brev till Stu, mannen i fängelse – en historia om kärlek, svek och ond bråd död.

tusenochenchans

Kommentar

När jag såg denna på biblioteket slog det mig att jag tänkt läsa den för ganska länge sedan, men att jag aldrig tog tag i saken och gjorde det. Så den fick följa med mig hem trots att jag inte riktigt kom ihåg vad den egentligen handlade om. Men den förvånade mig direkt med sin ganska unika historia och sitt sätt att vara skriven på. Trots att historien kanske kändes lite udda egentligen, så var det nog något med det som jag gillade, för jag ville bara fortsätta läsa den. Den var spännande och romantisk samtidigt som det fanns mycket vardagligt i den med alla de vardagsproblem som de flesta tonåringar upplever. Stämningen i boken byggdes upp allt eftersom den gick och i slutet avslöjades det hur en del saker verkligen hade gått till. Men trots att man kanske inte fick veta allt så var jag ändå nöjd med slutet och det kändes positivt trots att allt egentligen inte var så glatt.

Annonser

One thought on “Tusen och en chans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s