Jag är Solace

Tack så mycket Atrium förlag för den vackra boken!

Handling

Det enda som kan muntra upp Holly är minnena av mamma. Hon har fått nog av sin falska fosterfamilj, sin tråkiga skola och allt tjat om att skärpa till sig.

Men så hittar hon peruken och allt förändras. När hon bär det lysande askblonda hårsvallet är hon inte längre trista Holly, hon är Solace: den ohejdbara, smidiga, vasstungade partybruden som går rakt mot natthimlen med utsträckt tumme och cigg i handen och liftar till Irland för att hitta sin mamma.

Så börjar resan, med Solace som svassar och Holly som smyger genom England, genom minnena, och upptäcker sitt rätta jag.

jagarsolace

Kommentar

Boken fångade mitt intresse snabbt med sitt vackra språk och spännande historia. Eller historien var inte spännande på det sättet att den innehöll mycket action, men den var intressant och gripande. Holly, som bestämde sig för att bli Solace, var en person jag verkligen gillade och hennes historia var så hemsk och rolig på samma gång. Hennes uppväxt var inte den bästa men samtidigt fick man veta många fina saker som hände och personer som betydde lite extra för henne. Från början var det ganska oklart vad som verkligen hade hänt under uppväxten men allt eftersom Solace resa går vidare får man veta mer och ganska hemska saker avslöjas. Men trots allt detta var det ingen sådär superhemsk och sorglig bok utan snarare en bra blandning av lite hemskheter och lite vackert. Jag är så glad att jag läste boken och jag hoppas verkligen att fler kan upptäcka denna fina bok!

Annonser

4 reaktioner till “Jag är Solace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s