Som om jag vore fantastisk

Tack så mycket Rabén&Sjögren för den spännande boken!

Handling

En mystisk feber har dödat större delen av mänskligheten. Samhället har brutit samman och Ella är en av de få som överlevt.

Tillsammans med Nora letar hon efter andra överlevare. Det måste väl finnas fler människor som har klarat sig undan febern? Men resan blir inte det fantastiska äventyr och segertåg de hoppats på.

somomjag

Kommentar

Som om jag vore fantastisk var precis som de tidigare delarna i serien väldigt spännande. Den ger en helt annorlunda syn på hur livet skulle kunna bli och ger en mycket att fundera över. Vad väljer man egentligen att göra om det verkar som att man nästan är den enda som lever? Handlingen var lite annorlunda i den här jämfört med de andra, men i övrigt kändes fortfarande stämningen och stilen ganska lik. Så jag gillade verkligen boken tack vare dess spänning, oväntade händelser och nya karaktärer. Men samtidigt så kändes det inte riktigt som att den levde upp till mina förväntningar. Jag gillade den första delen, men när jag läste den andra så tyckte jag att den var mycket bättre. Därför hade jag stora förväntningar på att denna även skulle vara minst lika bra, om inte bättre, men jag är inte säker på att den var det. Jag blev lite besviken på hur den slutade eftersom jag hade hoppats på att få veta mer och det var kanske därför jag inte kände att den levde upp till förväntningarna. Eller så var det helt enkelt för att jag inte läste den i ett streck utan småläste lite under några olika dagar, jag vet faktiskt inte. Men jag vet i alla fall att det ändå var en jättebra bok som jag tycker är läsvärd för alla i tonåren som letar efter dystopier, spänning och relationer!

Annonser

One thought on “Som om jag vore fantastisk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s