Låt vargarna komma

Handling

New York 1987. Fjortonåriga Junes morbror dör i aids. Han var den viktigaste personen i världen och hans död lämnar henne ensam och tyngd av sorg. Tills hon träffar Toby, en man som också sörjer Finn. Mellan honom och June växer en oväntad och annorlunda vänskap fram, en vänskap som får hemligheter som länge varit dolda att dras fram i ljuset. Och June lär sig saker om sig själv och sina närmaste som förändrar henne för alltid.

latvargarnakomma

Kommentar

Jag har fått en ny favoritbok! Jag anade att det skulle vara en bra bok utifrån allt jag hört om den, men den var tusen gånger bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Språket och beskrivningarna är vackra och fängslande, ofta känns det som att jag själv är med och upplever vad som händer i boken. Historien var egentligen väldigt sorglig, men det gör ingenting för den var ändå så himla fin och bra. Man kommer garanterat både fälla några tårar och brista ut i skratt medan man läser.
Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga. Boken är så himla fängslande, vacker och förtjänar att bli läst. Fascinerande karaktärer, en sorglig historia och underbart språk gör helt klart det här till en ny favoritbok!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s