Beautiful creatures – Den sista prövningen

Tack så mycket Semic för boken!

Handling
Ethan har levt hela sitt liv i den sömniga småstaden Gatlin. Men hans stora kärlek Lena har förändrat livet där för alltid. Hon har öppnat en värld av magi och mystik för Ethan, en värld av besvärjare och ofattbara krafter. Livet blir aldrig mer detsamma.

Ethan och Lena har gått igenom enorma svårigheter och deras kärlek har överlevt. Men är den stark nog att överbrygga avståndet mellan två världar?

Ethan har offrat allt. Han har lämnat sitt vanliga liv bakom sig. Och han har bara en sak i huvudet: att ta sig tillbaka till Lena. Trots hinder som verkar omöjliga kämpar Ethan för att kunna återvända hem mot alla odds. Framtiden ser mörk ut, men Lena ger inte heller upp – hon gör allt för att återfå Ethan.

bc4

Kommentar
Jag var lite osäker på hur boken skulle vara när jag började läsa den, eftersom jag tycker att de senaste delarna börjat bli lite mindre fängslande än vad den första boken i serien var. Men boken blev faktiskt lite av en positiv överraskning! Den var spännande, det hände hela tiden nya saker och den höll hela tiden kvar mitt intresse för den. Det hände många oväntade saker som förvånade en men det gjorde såklart bara boken mer fängslande. Precis som de tidigare böckerna i serien var den här skriven på ett vackert sätt med fina beskrivningar. Jag tycker allt som allt att hela Beautiful creatures-serien varit en väldigt bra och fängslande serie. Den har självklart haft lite upp och nedgångar under böckernas gång men den har ändå behållt sin spänning, och avslutades med en mycket bra bok!

*

Är det förresten någon av er som sett filmatiseringen av serien? Är den värd att titta på?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s