Stad av aska

Tack så mycket Bonnier Carlsen för boken!

Handling

Clary Fray önskar att livet bara kunde återgå till det normala. Men vad är normalt när du är en demondräpande skuggjägare, vars mamma ligger medvetslös i en magipåverkad koma och du plötsligt kan se varulvar, vampyrer och älvor på gatorna?
Clary försöker dra sig undan från skuggvärlden för att kunna hänga mer med Simon (är han kanske mer än en vän?), men Jace tänker inte släppa henne så lätt. Och den enda chansen Clary har att hjälpa sin mamma är om hon söker upp Valentine, den ondskefulle skuggjägaren som mördat hennes morföräldrar  och dessutom är hennes pappa …

stadavaska

Kommentar

Stad av aska var minst lika bra som Stad av skuggor, om inte lite bättre. Den var mycket drama i den och det hände hela tiden nya spännande saker. Det hände mycket oväntade saker vilket gjorde att man inte kunde sluta läsa den. Jag gillade sättet som Cassandra Clare skriver, hon har väldigt vackra, målande beskrivningar medan samtalen mellan personerna i boken ofta är ganska rappa eller vad man ska säga och lite småroliga. Så Stad av aska var ingen besvikelse alls, den är definitivt värd att läsa!

Och för er som inte visste så kommer del tre i serien, Stad av glas, ut i mars i år på svenska. Det ser jag fram emot!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s