Let it snow

Handling(översatt från baksidan)

Det är julafton och Gracetown har blivit begravd i snö. Men vädret är mer än bara en olägenhet. När en tjej oväntat går av ett fastnat tåg, startar hon en serie livsförändrande händelser.

Snart kommer fjorton cheerleaders slå sig ner på det lokala Waffle House, The Duke’s filmkväll kommer bli oförskämt avbruten av ett Twister-uppdrag och en kärlekssjuk barista kommer bestämma ödet för en enda tekoppsgris.

När de tre historierna krockar, kommer främlingar korsa vägar med varandra och kärlek kommer blomma upp med hjärtvärmande konsekvenser.

IMG_3477_6505

Kommentar

Let it snow var verkligen en perfekt julbok. Den var himla mysig och historierna var annorlunda och riktigt bra. Jag gillade alla tre delarna, det var egentligen ingen som jag gillade mer än den andra. Övergångarna mellan dem var bra och man kunde koppla ihop saker med varandra. Jag tyckte också att avslutet var väldigt passande och de tre delarna knöts ihop på ett snyggt sätt. Så om ni letar efter en bok att läsa vid juletid eller under vintern så är denna perfekt, den innehöll mycket kärlek och var väldigt mysig.

Annonser

One thought on “Let it snow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s