Underbara helvete

Här kommer min recension av Underbara helvete av Jamie McGuire, tack så mycket Kalla kulor för boken!

Handling

Abby har lämnat sitt mörka förflutna bakom sig, fast besluten att aldrig återvända. Tillsammans med sin bästa kompis America har hon flytt till Eastern University för att börja ett nytt liv. Hädanefter ska hon vara en duktig flicka. Men så möter hon Travis, killen som slåss för pengar på illegala slagsmålsklubbar och som alltid har ett koppel av tjejer efter sig.

Abby lovar sig själv att aldrig falla för Travis och istället inleder de en vänskap. En vänskap som med tiden fördjupas och intensifieras tills den plötsligt har förvandlats till just det Abby med alla medel försökt undvika. Hon vet att de inte är bra för varandra, ändå kan hon inte hålla sig borta från honom.

Deras relation blir snmart alltmer kaotisk, destruktivt hänförande och fullkomligt underbar. Samtidigt smyger sig Abbys förflutna allt närmare och hotar att rämna hela deras värld.

underbarahelvete

Kommentar

Jag gillade verkligen boken! Den var en ultimat kärlekshistoria som fångade mitt intresse direkt. Boken var väldigt händelserik, så den blev aldrig tråkig och därför sträckläste jag också den. Jag gillade kärleken som fanns mellan Travis och Abby, den var himla passionerad och underbar. Ibland kunde den kännas lite väl klyschig, men den var främst väldigt fin. Det fanns också en del element i boken som gjorde att den blev mer realistisk och inte helt perfekt rakt igenom, vilket var bra. Så om du tycker om passionerad kärlek tycker jag att du ska läsa denna spännande boken!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s