Nyckeln

Här är min recension av Nyckeln, tack så himla mycket Raben&Sjögren för boken!

Handling
Slutet närmar sig i Engelsfors.

Det har knappt gått en månad sedan tragedin i Engelsfors gymnasiums gympasal, men De utvalda får ingen tid att återhämta sig. Snart vänds deras värld upp och ner igen. Frågor besvaras. Hemligheter avslöjas. Lojaliteter prövas. Tiden håller på att rinna ut, och De utvalda kan bara vara säkra på en sak – allt kommer att förändras.

IMG_3488_6507

Kommentar
Redan från första sidan fängslade Nyckeln mig och jag var fast fram till den var slut. Innan jag började läsa den undrade jag dock hur den skulle kunna leva upp till både Cirkeln och Eld, som var så himla bra. Men Nyckeln levererade verkligen. Den innehöll många oväntade vändningar och det var svårt att i början förutspå vad som skulle hända. Precis som de första två böckerna var boken skriven på ett både spännande och vackert sätt vilket som sagt gjorde att man verkligen fängslades av boken. Det är intressant att hela tiden få höra historien berättas från olika perspektiv och se hur alla olika karaktärer upplever sakerna som händer.
Slutet på boken var riktigt spännande och man fick också svar på en del frågor man haft. Det gjorde också att jag bara ville ännu mer att de skulle skriva en fortsättning på Nyckeln.
Så Nyckeln var definitivt ingen besvikelse alls, den snarare överträffade alla förväntningar och jag tycker att alla måste läsa den!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s