Fatta eld

Handling

Som segrare av Hungerspelen måste Katniss och Peeta åka på segerturné till alla distrikt. Flickan som trotsade spelets regler har blivit en symbol för den gryende revolten. Därför kräver president Snow äkta kärlek av Katniss och Peeta för att dämpa oron i landet.
Segerturnén blir ett teaterspel på liv och död, ända fram till nästa Hungerspels lottning, då det mest osannolika inträffar.

fatta eld

Kommentar

Jag sträckläste denna boken en söndag, jag kunde verkligen inte lägga den ifrån mig. I början var det bara lite klurigt att komma ihåg alla karaktärerna igen eftersom det var så länge sedan jag både läste och såg Hungerspelen på bio. Men ja, boken var spännande och intressant direkt och det hände väldigt mycket saker i den. Så den blev aldrig tråkig, kanske främst på grund av att det hände så många oväntade saker. Jag hade en liten aning om hur den skulle sluta, men det blev faktiskt inte alls som jag tänkt. Slutet var förvånande och spännande och nu är jag verkligen sugen på att börja läsa Revolt direkt! Och såklart se filmen som kommer ut jättesnart på bio!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s