Två eller tre saker jag glömde berätta för dig

Handling

De går sista året på prestigefyllda Quaker Heights Day School, när Tink Traumer kommer ny till klassen. Och Merissa, Nadia, Hannah, Chloe, Anita, Martine – de som blir Tinks vänner, hennes riktiga vänner – kommer att vara beredda att göra vad som helst för hennes skull. Tills hon en dag är borta.

20130801-112521.jpg

Kommentar

Jag hade aldrig tidigare läst något av Joyce Carol Oates, så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. I början blev jag lite fundersam över sättet hon skrev på och jag kunde inte riktigt få grepp på boken. Sen vande mig nog lite vid det och hängde med bättre, men det kändes fortfarande som att hennes sätt att skriva var rätt speciellt. Och jag kunde inte riktigt bestämma mig för om jag gillade det eller inte. Emellanåt tyckte jag inte alls om det, men sen kunde jag emellanåt bli fascinerad av hur hon lyckades beskriva vissa saker. Men allt som allt så var det en ganska bra, men speciell bok.

Annonser

2 thoughts on “Två eller tre saker jag glömde berätta för dig

  1. Har en bild av att Joyce Carol Oates kan vara lite svår och har inte försökt läsa något av henne, men blir ändå nyfiken på den här boken, trots din ambivalens som ju ändå lutar mest åt det positiva :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s