Inte vatten värd

Handling
Edith kommer hem från Gotland med fruktansvärt dåligt samvete. Sigga stack från klassen under tipspromenaden utan att säga något. Ingen vet var hon är. Och det är Ediths fel.

20121011-222318.jpg

Kommentar
Det var en ganska bra bok. Emellanåt tyckte jag att den var lite långtråkig, men ibland var den mer intressant.
Den ständiga jakten och undran över var Sigga var lite långtråkig, tyckte jag. Under en period blev den samma om igen, hennes tankar och oro.

Men den var ändå rätt bra. Jag gillade de olika karaktärerna och deras personligheter, som var ganska klassiska. Och relationerna som finns i verkligheten. Bossiga vänner, störiga mammor.

Slutet var lite förvånande och kort tyckte jag. Under bokens gång hade jag byggt upp en förväntan av att det skulle vara mer spännande och dramatiskt. Men nu blev det inte riktigt det. Jag tyckte att det kändes som att det slutade väldigt plötsligt, vilket var lite tråkigt. Det hade varit roligare om den hade varat lite längre.

Den levde inte riktigt upp till förväntningarna som jag hade efter att ha läst Lidbos två tidigare böcker, som jag tyckte mycket om. Men det var ändå en bra bok, som antagligen passar vissa bättre i smaken.

Det blev en kort recension, men det var en relativt kort bok också. Och så kände jag mig inte så inspirerad idag. Ledsen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s