Ibland bara måste man

Handling (från baksidan)
Paul har det inte lätt just nu. Hans bästa vän Joni har dumpat honom och hela gänget för den där Chuck! Och Tony, hans andra bästa vän, är inspärrad i huset av sina hysteriska föräldrar för att omvändas. Och Noah sedan. Noah med de grönaste gröna ögon vill inte se honom längre eftersom han råkade kyssa sitt ex Kyle i skolans städskrubb. Rörigt värre! Och mitt i alltihop ska han hinna förbereda Glada änkans fest med döden-tema.

Kommentar
Det var en bra bok. Den var lite annorlunda på ett sätt. Jag blev förvånad över hur öppet samhället var mot alla olika typer av sexualiteter. Det var många som inte var straighta, och det var inget märkvärdigt. En drag queen var en fotbollsspelare och folk visade öppet sin sexualitet. Fast ja, alla accepterade det inte, som Tonys föräldrar, en vän till Paul som är huvudkaraktären.

Det var en fin historia, med mycket kärlek. Man förstod hur kärlek förändrar folk och förändrar relationer med andra. Jag gillar hur Paul får insikter och förändrar sig, hur han så fint visar sin kärlek.
Det lite sorgliga i boken är väl hur Paul påverkas av sin kärlek och hur hans relationer med andra påverkas. Det känns tråkigt när han sakta med säkert glider ifrån sin vän Joni, när hon väljer att spendera tid med sin nya kille istället.
Och slutet är väldigt fint. Det knyter ihop säcken bra, och jag kände mig mer glad efter jag läst det. Jag vill inte avslöja vad som händer, men saker förändras och det händer avgörande saker.
Det var en fin och lite speciell bok, som jag gillade. Det var inte den allra bästa jag läst, men jag tycker att ni ska läsa den!

20120926-204436.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s